Ανδρική ομάδα χωρίς δικά μας παιδιά … δεν γίνεται !

Από την στιγμή που το όραμα και η φιλοσοφία μας εστιάζει στην εξέλιξη και ανάδειξη νέων αθλητών, είναι για εμάς  «μονόδρομος» η στελέχωση του Ανδρικού μας τμήματος με νέους ταλαντούχους αθλητές. Η απόλυτη ικανοποίηση για Σωματεία σαν το δικό μας, που είναι διαχρονικά στην παραγωγική διαδικασία, είναι οι αθλητές αυτοί να έρχονται από τα τμήματα υποδομής μας και να τους παραδίδει στα χέρια ενός άρτια καταρτισμένου προπονητή όπως είναι ο ΟΥΤΖΗΣ Γιώργος για την μετέπειτα εξέλιξη τους.
Οι αθλητές που θα πλαισιώσουν την Ανδρική ομάδα είναι:
Ο ΔΟΡΟΒΑΤΑΣ Νίκος, 2005-Λίμπερο. Ο Νίκος τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές δόθηκε με υποσχετική στον Ιωνικό Νίκαιας με τον οποίο κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21, 2022 και στον Φοίβο Μελισσίων, αντίστοιχα.

Ο ΚΑΡΥΚΑΣ Αντώνης, 2005-Ακραίος. Ο Αντώνης έχει αγωνιστεί με όλα τα αναπτυξιακά μας τμήματα ενώ αναδείχθηκε MVP στο Τελικό του Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α το 2022. Επίσης έχει διακριθεί και στο Beach Volley κατακτώντας την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2022

Ο ΜΠΑΟΣ Πέτρος, 2005-Κεντρικός. Από τα Junior του Πανερυθραϊκού η πορεία του Πέτρου ήταν προδιαγεγραμμένη με την συμμετοχή του στην Ανδρική ομάδα. Βασικό στέλεχος όλων των Αναπτυξιακών μας τμημάτων δεν υπήρξε χρονιά που δεν συμμετείχε σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. τους εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων.

Social Media