Τεράστιας σημασίας νίκη επί του ιστορικού Άρη Θεσ/νίκης !

Μια από τις σημαντικότερες νίκες της τελευταίας 10ετιας πέτυχε ο Πανερυθραϊκός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τη παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία της Pre League. Μια κατηγορία που, τελείως απρόσμενα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία, αποτελείται από ομάδες που έχουν επενδύσει σε πανάκριβους για τα δεδομένα του αθλήματος Έλληνες και ξένους παίκτες. H ομάδα μας δεν είχε αφενός ποτέ την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει ένα τόσο μεγάλο budget και αφετέρου πιστή στην αναπτυξιακή φιλοσοφία της στηρίζεται διαχρονικά σε μεγάλο βαθμό στους δικούς της παίκτες.

Ο αγώνας από την αρχή έδειχνε πολύ δύσκολος, όμως το πολύ καλό ξεκίνημα που έγινε στο 1ο σετ πιέζοντας για πρώτη φορά εφέτος με το σέρβις μας, σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην υποδοχή του αντιπάλου, έδωσε ένα προβάδισμα 9-1 στο σκορ. Με τη ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες αγωνίστηκαν τόσο ψυχωμένα που ακόμα και το θανατηφόρο σέρβις του Κουβανού Αλμπο δεν κατάφερε να αποτρέψει την κατάκτηση του σετ αυτού 25-27

Στο 2ο σετ η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε και πάντοτε ο Πανερυθραϊκος προηγείτο στο σκορ και τον Άρη να πιέζει μετά το 20 με τον Αλμπο στο σέρβις, μειώνοντας στον 1 πόντο, όμως με την Ερυθραία στο τέλος να κατακτά ξανά τον τελευταίο και το σετ  23-25.

Το 3ο σετ με τη ψυχολογία στα ύψη και την πίστη ότι η ομάδα μας θα έφευγε με μια μεγάλη νίκη από τη Μίκρα, οι παίκτες μας έπαιξαν άνετα χωρίς άγχος αφού ήδη είχαν πετύχει κάτι πολύ σημαντικό την κατάκτηση ενός βαθμού. Το βάρος του άγχους έκανε τους παίκτες του Άρη να δώσουν στην ομάδα μας 12 πόντους από λάθη, σε αντίθεση με εμάς που κάναμε μόνο 4! Ο Αλμπο πίεσε ξανά με το σέρβις του στέλνοντας όμως out το τελευταίο και εμάς στα ύψη 23-25 και 0-3 !

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο τον συναρπαστικό αγώνα καθώς και τις δηλώσεις των  πρωταγωνιστών στη κάμερα της web TV AVENA  στο κανάλι μας στο YouTube https://youtu.be/5N8fDCpDXBc

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμ., Παπαδόπουλος, Γραμματεία: Χαλκιά, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Μπρουνέτ, Μανωλάκης, Γιαμακίδης, Μάντζιος, Πεντίδης, Άλμπο / Γκρουμούσας (λ), Μπερμπέρογλου (λ), Χρηστάκος, Κόκκινος.

ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος & Μιχάλης Χατζηπέρρος): Μαμαλης, Κρέτσης, Τσικάτος, Κολτσιάκης, Τασάκος, Ρεστέμης / Πλεμμένος (λ), Φωλιας (λ), Ντόντης.

Ζήσαμε μια δύσκολη στιγμή μιας και ο αγώνας μας συνέπεσε με το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του ΑΛΚΗ. Ο Άρης μας μοίρασε t-shirt με το σύνθημα «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» για τη προθέρμανση, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και πριν την έναρξη του αγώνα μας οι ομάδες φώναξαν το όνομα του στο καθιερωμένο ζντοοοο !

Ευχόμαστε από καρδιάς να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι του για να σταματήσει κάποτε η απάνθρωπη αθλητική βία !!

Social Media