Πρωταθλητής ΕΣΠΑΑΑ ο Πανερυθραϊκός ΑΣ στα Αγόρια Κ21

Με τον Πανερυθραϊκό να σηκώνει το τρόπαιο ολοκληρώθηκε το Final 4 των Αγοριών Κ21 σε μια πολύ όμορφη και άκρως εντυπωσιακή βραδιά.

Πανερυθραϊκός και ΑΕΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι και φέτος στον τελικό του Πρωταθλήματος Κ21 σε ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα και όμορφες φάσεις. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αγώνες τμημάτων υποδομής παρά μόνο σε γήπεδα του εξωτερικού. Η ομάδα του Γιώργου Ουτζή εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική στο πρώτο σετ. Με πολύ καλές άμυνες αλλά και ποικιλία στο επιθετικό κομμάτι έχτισε από νωρίς σημαντική διαφορά. Η ΑΕΚ είχε δυσκολίες κυρίως στην υποδοχή και το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με 25-15 υπέρ του Πανερυθραϊκού.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό μέχρι περίπου τους 10 πόντους. Εκεί ο Πανερυθραϊκός ανέβασε απόδοση και σε συνδυασμό με ένα σερί από πολύ καλά σερβίς και άσσους του Ταραμίγκου η διαφορά εκτοξεύτηκε. Με 25-12 έγινε το 2-0 στα σετ και το προβάδισμα του Πανερυθραϊκού ήταν πέρα από αγωνιστικό και ψυχολογικό.

Ο Γιώργος Μάτζιος είδε την ομάδα του να βελτιώνεται στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ βελτίωσε το επιθετικό της παιχνίδι, ανέβασε απόδοση στο μπλοκ και κόντραρε περισσότερο τον Πανερυθραϊκό. Παρόλα αυτά η ομάδα της Ερυθραίας είχε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν οι ομάδες πλησίαζαν τους 20 πόντους. Ο Πανερυθραϊκός έφτασε στο 25-20 και μαζί στο νικηφόρο 3-0 ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία και τη φετινή σεζόν νικώντας έναν άξιο αντίπαλο στον τελικό.

Πολυτιμότερος παίκτης του τελικό αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ταραμίγκος του Πανερυθραϊκού με τη βράβευση να πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο εθνικών ομάδων Τάκη Καβαλιεράκη.

Καλύτερος επιθετικός αναδείχθηκε ο Μάνος Καλλιμάνης ενώ καλύτερος πασαδόρος ήταν επίσης ο Κωνσταντίνος Ταραμίγκος που παρέλαβαν το βραβείο τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γρηγόρη Ρουσάκη.

Καλύτερο λίμπερο ήταν ο Παναγιώτης Σουσούνης που βραβεύτηκε από το Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέα Σωνάκη.

Την απονομή του τροπαίου στον Πανερυθραϊκό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης μαζί με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κο Θωμάκο Γιώργο 

Ρεπορτάζ ΕΣΠΑΑΑ

Πολυτιμότερος παίκτης : Κωνσταντίνος Ταραμίγκος

Καλύτερος επιθετικός : Μάνος Καλλιμάνης

Kαλύτερος πασαδόρος : Κωνσταντίνος Ταραμίγκος

Καλύτερο λίμπερο : Παναγιώτης Σουσούνης

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 ΕΣΠΑΑΑ: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Α.Σ – Α.Ε.Κ 3-0

https://youtube.com/live/yZA5VPZWowY

Social Media