Μετά από 20 χρόνια !

Ήταν στην αρχή του αιώνα μας όταν ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ την αγωνιστική χρόνια 2001-02 είχε καταφέρει να κατάκτηση την ίδια χρονιά  τόσο στο Εφηβικό όσο και στο Παιδικό το Πρωτάθλημα Αθήνας ! Μια επιτυχία που φάνταζε αδύνατον να επαναληφθεί.

Τότε ήταν οι ομάδες του Νίκου Σπανού, του Γιάννη Μπαρούτα, του Γιώργου Παπασιδέρη , του Κώστα Τασούλα, του Σταύρου Βλαχάκη κλπ οπού με προπονητή τον Δημήτρη Δροσόπουλο κατάφεραν όχι μόνο να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα στην Αθήνα αλλά και να αναδειχθεί τον μεν Εφηβικό 2ο και το δε Παιδικό 3ο στην Ελλάδα ! Πολλοί αθλητές από τα παιδιά αυτά στελέχωσαν στη συνέχεια και για πολλά χρόνια την Ανδρική Ομάδα που πρωταγωνιστούσε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Εδώ τα link με όλες τις πληροφορίες για τις ομάδες αυτές: 
https://panerythraikosvolley.gr/εφηβοι-2001-2002/
https://panerythraikosvolley.gr/παιδεσ-2001-2002/

Έπρεπε να περάσουν 20 χρόνια ώστε τα παιδιά που τότε γεννιόντουσαν να επαναλάβουν την ίδια επιτυχία ! Μετά τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Εφήβων, η Παιδική ομάδα μας αντιμετώπισε στον Τελικό την ομάδα της Α.Ε.Κ οπού μετά από ένα δραματικό αγώνα και αφού αναγκάστηκε 2 φορές να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, κέρδισε 3-2 και κατάκτησε το 8ο Πρωτάθλημα Παίδων στην ιστορία του συλλόγου.
Ρεπορτάζ του Τελικού ΕΔΩ : https://www.espaaa.gr/index.php/eidiseis/1299-protathlitisagoria-k18

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Social Media