Και φτάσαμε στο Τελικό του Εφηβικού (Κ21) Πρωταθ/τος της Αθήνας !

Ο Πανερυθραϊκός πιστός στη παράδοση του που τον θέλει να διεκδικεί κάθε χρόνο όλα τα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα στην Αθήνα μετείχε την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου για 28η φορά (!) στο Final-4 των Εφήβων  (Κ21). Στις 26 προηγούμενες συμμετοχές του 11 φορές αναδείχθηκε Πρωταθλητής, 12 φορές κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και 3 φορές το χάλκινο ! Μια αξιοζήλευτη πορεία αντάξια της διαχρονικής και πολύ καλής προσπάθειας του συλλόγου στην ανάπτυξη του Ανδρικού Βολεί !

Στον ημιτελικό η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Φοίβου Μελισσίων. Με κύρια όπλα της το σερβίς και το μπλοκ έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και την πρόκριση στον τελικό του Final-4, παράλληλα δείχνοντας ότι έχει βάθος στον πάγκο, κάτι που δίνει πολλές λύσεις στον προπονητή, καθώς και την δυνατότητα συμμετοχής όλων των αθλητών της ομάδας.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που συντελείται στον σύλλογο κάτι που τον θέτει πρωταγωνιστή σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Οι αθλητές και ο προπονητής έχουν μία εβδομάδα μπροστά τους να προετοιμαστούν για τον τελικό της 20ης Φεβρουαρίου απέναντι στην ταλαντούχα ομάδα της ΑΕΚ η οποία έκαμψε με την σειρά της την αντίσταση του Παναθηναϊκού.

Η διοργάνωση του τελικού Κ21 ΕΣΠΑΑΑ αποτελεί μια γιορτή για τον Δήμο μας και τιμή για τον σύλλογο μας. Τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η παρουσία  των φιλάθλων του συλλόγου μας στο τελικό θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη στην προσπάθεια των αθλητών μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΣΕΤ 25-21, 25-21, 25-19

Πανερυθραϊκός Α.Σ: (Ουτζής), Σουσούνης, Στόγιας, Ρεστέμης, Ζαρωτιάδης, Μπάος, Αδρακτάς, Φωλιάς (λ) / Ματζαβίνος, Φουμάκης (λ), Καλλιμάνης, Μωραϊτης, Καρύκας, Ρέππας

Φοίβος Μελισσίων: (Μονδέλος): Κοσμάς, Ανδρινόπουλος, Καραγκίνης Α., Κορέν, Καναγκίνης Ε, Μέγγος, Μπορομπόκας (λ) / Χιώνης, Μπαλίνης, Πάνος, Σακκάς, Σαρρής

Αναλυτικό ρεπορτάζ των 2 ημιτελικών : https://www.espaaa.gr/index.php/press-release/1260-finalfouragoriak21

Παρουσίαση των Ομάδων : https://www.espaaa.gr/index.php/eidiseis/1249-21-final-four-sinth

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ Α.Σ – Σ.Φ.Α.Μ ΦΟΙΒΟΣ 

Social Media