Επιστροφή στις νίκες

Μετά από 2 άτυχη αποτέλεσμα στους αγώνες με τις 2 πρώτες ομάδες του ομίλου Καλαμάτα-80 και Κέρκη Σάμου, στους οποίους κλήθηκε να αγωνιστεί  η ομάδα της Νέα Ερυθραίας με ελλείψεις, λόγω προβλημάτων ορισμένων βασικών παικτών, στο σημερινό αγώνα με την ομάδα του Αιγίου κατάφερε να επιβληθεί 3-0 σετ, σχετικά εύκολα, μέσα σε 76′ μόλις λεπτά.

Η ομάδα τέθηκε επικεφαλής στο σκορ από την αρχή του 1ου σετ το οποίο και τελείωσε 25-18. Στο 2ο σετ παρότι προηγήθηκε 7-3 στη συνέχεια το Αίγιο εκμεταλλεύτηκε ένα παρατεταμένο black out της ομάδας μας, ισοφάρισε αρχικά  7-7 και στη συνέχεια προηγήθηκε 8-10, όμως ήταν ώρα να επιστρέψει στον αγώνα ο Πανερυθραϊκός που αφού αρχικά ισοφάρισε 11-11, στη συνέχεια πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ τελειώνοντας το σετ 25-19 .

Με τον αέρα του 2-0 στο 3ο σετ πήρε ξανά κεφάλι η Ερυθραία και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ φτάνοντας άνετα στο 20-15. Κάποια επιπόλαια λάθη έδωσαν πρόσκαιρες ελπίδες στο Αίγιο που μείωσε σε 20-18. Η Ερυθραία όμως γρήγορα έφτασε στο 24-20 για να τελειώσει το σετ 25-22 και τον αγώνα 3-0.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ (Μιχάλης Χατζηπέρρος / Μάκης Μαργαρίτης): Μάμαλης Γ, Κρέτσης Ν, Τσικάτος Δ, Κολτσιάκης Μ, Κωστόπουλος Γ, Τασάκος Γ, Φωλιάς Λ (λ), Πλεμμένος Θ (λ), Μήττας Κ, Φιλιππουπολίτης Χ, Ζαρωτιάδης Σ, Στόγιας Σ

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος):Δημησιάνος, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Περέιρα, Νανόπουλος, Μαυραγάνης / Καραγεώργος (λ), Σαλαβασίδης, Χασάπης, Παπασταθόπουλος.

 

Social Media