Ένα κλικ μακριά… από το όνειρο !

Η ομάδα των Εφήβων μας σήμερα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Μίλωνα. Από την αρχή της κλήρωσης των ομίλων γνωρίζαμε το πολύ δύσκολο έργο που είχαμε να διατελέσουμε απέναντι στη περσινή Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο πρωτάθλημα Παίδων, η οποία είχε ενισχυθεί με πολύ σημαντικές μεταγραφές “διεθνών” παικτών σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα που είχε πολλές απουσίες λόγω του “βασανιστικού’ συστήματος παιδείας που αφαιρεί σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο στην παιδο-εφηβική ηλικία και ειδικότερα στους αθλητές της 3ης λυκείου.

Στο 1ο σετ η ομάδα μας μπήκε κάπως μουδιασμένα στον αγώνα δίνοντας τη δυνατότητα στον Μίλωνα να είναι συνεχώς μπροστά στο σκορ κερδίζοντας το 25-19.

Και στο 2ο σετ ο Μιλωνας μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 8-4 και 9-6 και 11-9, στο σημείο αυτό άρχισε η ομάδα μας να αντιδρά και κατάφερε να ισοφαρίσει 12-12, 14-14, αλλά ο Μίλωνας κατάφερε να προηγηθεί ξανά 17-15 και 18-16, νέα ισοφάριση 19-19 και πόντο πόντο φτάσαμε στο 23-23 και εκεί εκμεταλλευόμενοι 2 συνεχόμενα λάθη του αντιπάλου τελειώσαμε το σετ 23-25.

Στο 3ο σετ το ίδιο σκηνικό, προβάδισμα του Μίλωνα 9-5, αλλά και ισοφάριση από την Ερυθραία σε 12-12, από το σημείο αυτό παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου και εκμεταλλευόμενοι τον δίκαιο εκνευρισμό και ξάφνιασμα του Μίλωνα από την απόδοση μας καταφέραμε να προηγηθούμε για πρώτη φορά με 4 πόντους 12-16, 14-19 και 15-24, για να τελειώσει το σετ 16-25 !

Στο 4ο σετ το σκορ πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 12-12, στο σημείο αυτό πήγε στο σέρβις ο ένας από τους 2 διεθνείς Σπύρους (Χάκας) που διαθέτει ο Μίλωνας στη σύνθεση του και με εκπληκτικό Jump-Service που θα το ζήλευαν πολλοί παίκτες εθνικών κατηγοριών εκτόξευσε το σκορ στο 19-12 “σπάζοντας” τη καλή ψυχολογία της ομάδας μας, για να τελειώσει το σετ 25-17 (2-2 σετ)

Στο 5ο σετ ο Μιλωνας με τη ψυχολογία στα ύψη από την ισοφάριση και με τη μεγάλη βοήθεια και του 2ου διεθνή Σπύρου (Χανδρινός) πήρε από την αρχή κεφαλή 5-2/6-4/8-4 και 10-5 για να ολοκληρωθεί το σετ 15-11

Η ομάδα μας πάλεψε με καρδιά και μυαλό αλλά υπέκυψε στην πολύ καλή ομάδα του Μίλωνα που διαθέτει 2 βασικούς διεθνείς παίκτες με την Εθνική Εφήβων αλλά και ενισχυμένο με μεταγραφές ρόστερ, παίζοντας στην έδρα τηςδείχνοντας όμως ότι το μέλλον της ανήκει !

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Προπονητής: Ρουσάκης Γρηγόρης, Στατιστικολόγος: Ζαρωτιάδης Μπάμπης, Μανδηλάρης Σ, Σπηλιωτόπουλος Π, Συμαντήρας Μ, Ζαρωτιάδης Σ, Μπάος Π, Ρεστέμης Τ, Δοροβάτας Ν, Αλεξόπουλος Α, Φωλιάς Λ, Σουσούνης Π, Ταραμίγκος Κ, Στρίκκα Σ, Σταφυλοπάτης Α.

ΜΙΛΩΝΑΣΠροπονητής: Στυλιανού Γιάννης, Αναγνωστόπουλος Ν, Ηλιακόπουλος Ν, Ηλιακόπουλος Χ, Κανασάρος Α, Καραμπάγιας Π, Καφούρος Ι, Κωσταντακόπουλος, Λούβρος Θ, Παπαδάκης Ι, Σεμιτέκολος Π, Χάκας Σ, Χανδρινός Σ, Χρήστου Ι, Φελέκης Α.

Social Media